Cosmetics

Paese

Η Paese είναι ένα μοναδικό πολύχρωμο brand καλλυντικών, που ιδρύθηκε το 2008.

Δημιουργούμε εξαιρετικά, υψηλής ποιότητας προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης δέρματος που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πιο απαιτητικών καταναλωτών.

Δεν επεξεργαζόμαστε μόνο ιδέες για προϊόντα, ανταποκρινόμενοι στις τρέχουσες τάσεις αλλά καθορίζουμε τις τάσεις εμείς οι ίδιοι.

Συνεργαζόμαστε στενά με επιστημονικά ιδρύματα για να αναπτύξουμε καινοτόμες συνθέσεις για τα προϊόντα μας που είναι μπροστά από τις τάσεις της αγοράς. Βελτιώνουμε συνεχώς τα καλλυντικά μας, εμπλουτίζοντάς τα με ενεργά συστατικά που φροντίζουν την επιδερμίδα.

Η κατανόηση των καταναλωτών και των αναγκών τους έχει καταστήσει την Paese σαν ένα επιτυχημένο brand στις διεθνείς αγορές σε μόλις λίγα χρόνια.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δημιουργούμε παγκόσμιας κλάσης, υψηλής ποιότητας καλλυντικά στην Πολωνία.

Η φιλοσοφία μας

Τα καλλυντικά Paese είναι γεμάτα από την αγάπη μας για τη φύση από την οποία αντλούμε συνεχώς τις εμπνεύσεις μας. Πιστεύουμε ότι είναι το καλύτερο παράδειγμα εντυπωσιακής δύναμης και εκπληκτικής ποικιλομορφίας.

Είμαστε επίσης πολύ περήφανοι που δεν χρησιμοποιείται πειραματισμός με ζώα στην παραγωγή των καλλυντικών μας.

Αγαπάμε τη φυσική ομορφιά των γυναικών.

We believe that perfect make-up helps bring out feminine beauty and hidden glow.

Η αποστολή μας

Παρέχουμε στους πελάτες μας την υψηλότερη ποιότητα και καινοτόμες λύσεις μακιγιάζ και περιποίησης δέρματος.

Για πολλά χρόνια, η Paese συνεργάζεται με διάφορους ειδικούς, υποστηρίζει φιλανθρωπικές εκστρατείες, συνεργάζεται με beauty bloggers, εκπαιδεύει τους υπαλλήλους της και έχει ισχυρή παρουσίαση της επωνυμίας σε εκθέσεις και συνέδρια σε όλο τον κόσμο.

Συνεχίζουμε να επενδύουμε στο εργαστήριο και την παραγωγή μας, με νέες εγκατάστασεις για να είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε καλλυντικά με την υψηλότερη ποιότητα που ανταποκρίνεται γρήγορα στην αγορά, τις αλλαγές και τις νέες ανάγκες των πελατών.

Το κοινό μας

Τα καλλυντικά μας απευθύνονται σε γυναίκες με αυτοπεποίθηση, που νοιάζονται για την εσωτερική τους ανάπτυξη και τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Δίνουν μεγάλη σημασία στην ποιότητα των προϊόντων, στα ευεργετικά τους αποτελέσματα και στην αισθητική της συσκευασίας.

Προσφέρουμε όλα τα παραπάνω.

nanorevit

Μια καινοτόμος τεχνολογία για τη λήψη σκευασμάτων Nanostru ctured Lipid Carrier (NLC) με χρήση βιοδραστικής ουσίας με τη μορφή ελαίου φραγκοστάφυλου.

Η πρώτη σειρά έγχρωμων καλλυντικών στην αγορά με τόσο προηγμένες και πρωτόγνωρες ιδιότητες περιποίησης δέρματος.

Η πρώτη σειρά καλλυντικών με τόσο αποτελεσματικές αντιγηραντικές και αντιφλεγμονώδεις δράσεις.

Τα πρώτα έγχρωμα καλλυντικά με τόσο αποτελεσματικές ιδιότητες τελειοποίησης του δέρματος.

Σύμφωνα με τη γνώμη για την καινοτομία που εξέδωσε το ανεξάρτητο Ινστιτούτο Βιομηχανικής.

Χημεία, μπορούμε να πούμε ότι οι τεχνολογικές λύσεις και οι τύποι προϊόντων καθώς και ο τομέας εφαρμογής τους είναι καινοτόμες τόσο στην πολωνική όσο και στην παγκόσμια αγορά.

Σειρά Nanorevit

Είμαστε οι δημιουργοί της σειράς Nanorevit. Είμαστε περήφανοι για αυτό γιατί ήμασταν οι πρώτοι που περικλείσαμε το έλαιο φραγκοστάφυλου σε μια νανοδομή, έτσι ώστε το δέρμα σας να αντλεί τα μέγιστα από τις πολύτιμες ιδιότητές του. Το έλαιο φραγκοστάφυλου περιέχει έναν μοναδικό συνδυασμό βασικών ακόρεστων λιπαρών οξέων (EFAs) που παρέχει ισορροπία στο δέρμα:

  • βέλτιστη ενυδάτωση του δέρματος
  • το κάνει πιο ελαστικό και προλαμβάνει τις ρυτίδες
  • ενισχύει τον προστατευτικό φραγμό του δέρματος
  • διεγείρει την αναγέννηση και το σχηματισμό νέων κυττάρων του δέρματος